Cum sa alegi un inel de logodna?

  Esti in cautarea unui inel de logodna?

Cererea in casatorie este un moment magic. Poate unul dintre cele mai speciale evenimente din viață. Și bineînțeles că vrei să-ți surprinzi persoana iubită cu un inel de logodna frumos, dar la ce trebuie să fii atent? Și cum arată de fapt un astfel de inel ? În acest blog veți găsi o mulțime de informații și vă vom oferi câteva sfaturi utile pentru a găsi inelul potrivit.

In primul rand trebuie sa aveti raspunsurile la urmatoarele intrebari atunci cand va hotarati sa faceti pasul ce mare :

1) Ce culoare de aur poarta / prefera ?

2) Ce masura poarta ? (In aceasta privinta nu va faceti griji intru-cat suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim servicii profesionale de ajustare a marimii atunci cand este cazul )

3) Prefera inelele simple cu un singur diamant sau modele mai complexe ?

Ideal ar fi daca ai cunoaste deja gusturile viitoarei tale logodnice astfel incat sa poti face o alegere pe placul acesteia. Daca ii cunosti deja preferintele atunci este mult mai simplu,insa daca nu ai nici cea mai vaga idee nu iti ramane decat sa te transformi intr-un mic detectiv. Poti cerceta cutia cu bijuterii ca sa iti poti forma o parere, poti apela la intrebari subtile. Sfatul celei mai bune prietene poate fi de asemenea o solutie salvatoare.

Tipuri de inele

  SOLITAIRE 

inel diamant clasic

Unul dintre cele mai populare modele este inelul clasic solitaire si nu nu are legatura cu celebrul joc ci pur si simplu  se refera la faptul ca inelul are o singura piatra pozitionata central.

  CENTURA DE DIAMANTE

inel diamante

Acest model este de asemenea preferat si iubit de un numar mare de domnisoare. Pe langa piatra pozitionata in centru acesta este completat de un sir de diamante incrustate de-o parte si de alta a suprafetei vizibile.

  INEL IN STIL REGAL

inel cu diamante

Aici ne ducem cu gandul la familia regala a Marii Britanii si includem modelele ornamentale.

  INEL CU REFLEXII COLORATE

inel cu safir si diamant

In aceasta categorie includem pietrele pretioase colorate precum smaraldul, safirul sau rubinul.

 

Dacă vrei cu adevărat să-ți surprinzi persoana iubită, îți recomandam să optezi pentru un inel de logodnă cu diamante. Aceasta este o piatră prețioasă, specială, care strălucește întotdeauna. Prețul inelului cu diamante depinde in functie de diamant. Cu cât calitatea pietrei este mai bună, cu atât va fi mai scump inelul de logodnă. Acest lucru are legătură cu cele 4 C: culoare, claritate, tăietură și carate. Caratul reprezintă greutatea diamantului. Claritatea indică puritatea, iar tăierea reprezintă modul în care a fost tăiat diamantul. Culoarea joacă, de asemenea, un rol important. Există numeroase variații ale inelelor cu diamante în care prețul poate sa difere, de asemenea, foarte mult.

Recomandarea editorului:

„Un inel de logodna care mi-a atras imediat atenția este modelul atemporal și elegant de la Diamonde.

Acesta este un inel din aur galben de 14 carate cu un diamant tăiat strălucitor într-un cadru cu 6 picioare. Frumos, feminin și menit sa straluceasca pe degetul persoanei iubite!”  inel diamonde

              Diamonde

Siebel Jewelry va astepta cu drag in primul magazin din Romania situat in Afi Cotroceni ca sa va ajute si indrume in alegerea inelului ideal pentru viitoarea dumneavoastra partenera.