Colectia de bijuterii ” Ti Sento”

TI SENTO
Cu Ti Sento – Milano îți poți crea propriul stil personal. Pentru fiecare ocazie, pentru fiecare moment: la serviciu, în timpul liber sau pentru o seară specială. Lux irezistibil, cu modele realizate in-house în stil unic milanez: rafinat, în tendințe, dar niciodată „exagerat”.

Ti Sento Milano
„Arta de a fi femeie”

TI SENTO – BIJUTERII MILANO’
Ti Sento înseamnă „Te simt”. Un nume romantic frumos care se potrivește perfect cu aspectul mărcii. Designul italian simplu, dar elegant, prezintă detalii fine, făcând fiecare bijuterie să strălucească în felul său unic.

Prima lansare a unei colecții Ti Sento a fost în 2003 și a fost primită cu brațele deschise de multe femei. Brandul italian de bijuterii din Milano a fost imediat pe hartă. Linia de bijuterii din argint reprezintă lux și eleganță, astfel încât să vă puteți oferi un pic de glamour în plus.

Bijuteriile Ti Sento – Milano sunt realizate din argint 925 si au un strat de rodiu. Rodiul conferă bijuteriilor o strălucire de lungă durată și reduce șansa oricărei schimbări de culoare pe termen lung. Acest metal prețios stă la baza tuturor bijuteriilor. Aceste bijuterii din argint sunt adesea combinate cu diferite pietre. Gândindu-mă la zirconiu, sidef, piatră naturală și perle pentru a face bijuteriile să atragă privirile.

Bijuteriile precum inele, brățări, coliere și cercei pot fi combinate perfect între ele. Astfel, diferitele colecții sunt bine conectate între ele. Colierele pot fi purtate cu o varietate de pandantive.